Ontmoet ons team
Wij beantwoorden al uw vragen, installeren uw zonnepanelen en geven graag advies

DENNIS DIJKMAN

Eigenaar Dennis Dijkman wilde het fenomeen zonnepanelen zelf doorgronden. Dat was de aanleiding voor een carrièreswitch. Diverse cursussen en opleidingen verder begon hij in 2010 met de succesvolle combinatie van advies over en installatie van zonnepanelen en zonneboilers. Inmiddels mag Dennis Dijkman zich eigenaar noemen van drie bedrijven in de duurzaamheidsector Dijkman Energy Systems, Zonmontage en Solar1.

MARIJKE DIJK

Hoofd Binnendienst medewerkster Marijke is ons zonnetje in huis! Marijke staat u graag te woord en adviseert u graag over ons assortiment zonnepanelen, zonneboilers en de diverse montagetechnieken. Zij heeft daarnaast contact met onze leveranciers om te zorgen voor voldoende voorraad. Heeft u vragen over uw offerte of het plannen van een datum voor uw installatie dan zal Marijke u graag te woord staan.

MAIK DIJKMAN

Service en hoofd monteur voor ons bedrijf. Mocht er een probleem ontstaan met een product of uw installatie, dan zorgt Maik dat alles opgelost wordt.  Maik heeft alle kwalificaties op technisch gebied in huis.

THIJS DALHUIZEN

Onze hoofd monteur Thijs weet als voormalig timmerman veel van dakconstructies. Kan uw dak onze installatie wel dragen? Thijs weet het en doet u een voorstel voor eventuele aanpassingen. Wilt u een dakraam verplaatst hebben voor een optimale plaatsing van uw zonnepanelen? Met Thijs hebben we ook deze vakkennis in huis. Naast de functie hoofdmonteur is Thijs tevens onze werkvoorbereider wanneer het gaat om grote projecten.

WOUTER VAN ZOMEREN

Installateur zonneboilers, CV ketels en hoofd monteur zonnepanelen. Vanuit zijn vorige werkgever heeft wouter veel ervaring opgedaan in het monteren, repareren en onderhouden van CV ketels. Voor het verzetten van een pijpje op het dak zodat de installatie dan mooier op het dak komt te liggen draait Wouter zijn hand niet om. Verder is het installeren van een zonneboiler voor Wouter een fluitje van een cent.

MICHAEL ARKES

Met zijn vele ervaring op het gebied van zonnepanelen is Michael ook een van onze hoofdmonteurs. Samen met zijn team zorgt Michael voor een mooie passende opstelling op uw dak. Michel SantingMichel is zonder ervaring in zonnepanelen bij ons gekomen maar zijn wil en doorzettingsvermogen hebben hem inmiddels gebracht tot monteur in zowel zonnepanelen als zonneboiler systemen.

MICHEL SANTING

Michel is zonder ervaring in zonnepanelen bij ons gekomen maar zijn wil en doorzettingsvermogen hebben hem inmiddels gebracht tot monteur in zowel zonnepanelen als zonneboiler systemen.

PASCAL LOS

Onze monteur pascal zorgt samen met een van de hoofdmonteurs dat de installatie naar wens bij u wordt geplaatst. Een aantal panelen verwijderen vanwege dak werkzaamheden of een aanpassing in de installatie? Pascal draait hier zijn hand niet voor om en komt graag bij u langs om het op te lossen.

WERNER HAMERTERMAN

Bij een zonnepaneel installatie is het van belang dat de elektra volgens alle normen wordt aangelegd. Werner is onze elektricien en zorgt dat alles veilig en volgens norm bij u wordt aangesloten. Of dit nu bij een particuliere installatie of bedrijfsmatig is Werner regelt het voor u.

BENT TEN BROEKE

Bent is onze ondersteunende kracht op de zaterdagen en in vakanties. Naast zijn opleiding bij defensie houd hij ervan om zijn handen uit de mouwen te steken en alles te leren over het plaatsen van zonnepaneel installaties.  Samen met een hoofdmonteur gaat hij op pad om te ondersteunen en te leren bij het plaatsen van zonnepaneel installaties zodat hij uiteindelijk ook de stap tot monteur zou kunnen maken.

MIKE HEKMAN

Mike wil naast zijn opleiding bij defensie graag buiten werken en praktijkervaring opdoen. Op zaterdagen en in vakanties sluit Mike zich aan bij een team om te ondersteunen en daarnaast alles te leren over het plaatsen van zonnepaneel installaties.

WILCO VAN DAM

Wilco is één van onze adviseurs. Bij interesse in een zonnepaneel installatie of zonneboiler systeem komt Wilco bij u thuis langs voor een locatiebezoek. Samen met u bekijkt en bespreekt hij de mogelijkheden waarna hij voor u een offerte uit zal brengen. Minimale ruimte op uw dak, twijfel over producten of de opstelling? Wilco adviseert u hierin en zorgt voor de perfecte oplossing. Daarnaast weet Wilco alles over infrarood panelen en kan u hierin adviseren.

HERIK SUPER

Financieel Bedrijfsadministrateur Herik Super verzorgt alles op financieel gebied zowel intern en extern. Hij maakt de facturen en controleert of iedereen op tijd betaald.

RAGHILD GROOTJEN

Raghild ondersteund Herik bij de bedrijfsadministratie. Zij ondersteund met het maken en controleren van de facturen. Ze zorgt er daarnaast voor dat de BTW van zonnepanelen wordt teruggevraagd voor onze particuliere klanten. Verder helpt ze onze klanten bij het aanvragen van een financiering of duurzaamheidslening. Heeft u vragen over een duurzaamheidslening of subsidie? Vraag het Raghild.

DESI VAN ZOMEREN

Heeft u akkoord gegeven op onze offerte dan zorgt Desi dat deze verwerkt wordt en vermeld wordt bij de planning. Graag een indicatieve offerte ontvangen voordat een van onze adviseurs bij u langs komt? Desi regelt dit voor u. Onze parttime binnendienst medewerkster Desi is van vele markten thuis.

ANNELIES WAAIJMAN-HAMHUIS

Onze parttime binnendienst medewerkster Annelies heeft veel kennis en ervaring van zonnepanelen en omvormers. Zij adviseert u graag over de verschillende merken in zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal en maakt hiervoor graag een offerte voor u.

MARJOLEIN DUBBINK

Onze parttime binnendienst medewerkster Marjolein is van vele markten thuis. Zij heeft veel kennis van zonnepanelen en omvormers waardoor zij u telefonisch te woord kan staan met vragen over uw offerte. Nog oriënterend en graag een indicatie ontvangen? Marjolein regelt het voor u. Marjolein zal tevens na installatie zorgen dat het monitoren van uw zonnepaneel installatie in orde wordt gemaakt. Belt u Dijkman Energy Systems, Zonmontage of Solar1 dan is de kans groot dat Marjolein u te woord zal staan.

VERA RUITER

Onze telefoniste Vera zal bij interesse contact met u opnemen om een afspraak in te plannen met één van onze adviseurs. Wilt u onze producten bekijken in onze showroom dan zal Vera u voorzien van een lekkere kop koffie of thee. Belt u Dijkman Energy Systems, Zonmontage of Solar1 dan zal Vera u te woord staan.

CELESTA ROFFEL

Onze binnendienst medewerkster Celesta zal veelal telefonisch en per email contact met u hebben. Zij beantwoordt uw vragen op de offertes maakt indicatieve offertes voor u en neemt contact met u op over een datum voor plaatsing.

ANDRZEJ BIECIUK

Andrzej is onze Poolse monteur, Hij spreekt vloeiend engels en is druk bezig met het leren van de Nederlandse taal. Andrzej heeft vanuit zijn verleden veel ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. Andrzej heeft vele grote projecten uitgevoerd onder andere in Duitsland. Door zijn vele ervaring in het plaatsen van zonnepanelen is hij een goede toevoeging aan ons team. Andrzej zal met name te vinden zijn op grotere projecten met grote aantallen zonnepanelen.

DANIEL ZIEBA

Daniel is van poolse afkomst en zal altijd samen werkend zijn met onze monteur andrzej. Samen zorgen zij ervoor dat de zonnepanelen naar wens worden geplaatst.

UW ONDERNEMING OF PROJECT VERDUURZAMEN ? 
Wij gaan graag voor u het dat op
DIRECT CONTACT OPNEMEN
LOCATIE 

Zonmontage

L.J. Costerstraat 37
8141GN Heino

info@zonmontage.nl